Participaties

In januari 2019 heeft Kratos Investments b.v. een minderheidsbelang verworven in Baer Energie und Messtechnik GmbH, een onderneming gevestigd in Furth, Duitsland. Deze firma is gespecialiseerd in data acquisitie, data logging en communicatie apparatuur op afstand voor netbeheerders en industrieele markten.

Baer 

Kratos Investments b.v. en J.J.Z.Holding b.v. hebben in mei 2018 M.S.V. BV opgericht.

M.S.V. staat voor Maritime Support Vlissingen en gaat zich in de havens van Vlissingen toeleggen op verhuur van gebouwen, grond en steigers alsmede op- en overslag activiteiten.

Website: www.msvlissingen.nl

M.S.V. 

In juni 2017 hebben Mocambique Organicos Limitada en Kratos Investments B.V. een samenwerking ondertekend voor de bouw van een produktiefaciliteit voor het drogen van fruit. De marketing voor Europa zal gedaan vanuit het verkoopkantoor in Nederland De produkten zullen met name in Zuid-Afrika en Europa verkocht worden onder de naam AfriFruta.

Website: www.afrifruta.com / www.afrifruta.nl 

Kratos Investments verwierf in februari 2017 een minderheidsbelang in D.C.S. Holding. D.C.S. Holding is de moedermaatschappij van Delta Coastal Services, Delta Maritime en Delta Equipment. De onderneming is gevestigd te Middelburg en houdt zich o.a. bezig met het vervoeren van goederen en personen op zee alsmede dienstverlening voor grondverzet en waterbouw.

Website: www.deltacoastalservices.nl

In december 2016 nam Kratos Investments deel aan de tweede investeringsronde van Utonomy en verkreeg daardoor een belang in deze start-up. Utonomy is gevestigd te Southampton, UK en heeft een “Active Grid Management System “ ontwikkeld dat er door middel van drukverlaging voor zorgt dat het aantal gas lekken wordt verminderd en het aardgas netwerk aanzienlijk beter en efficienter kan worden bewaakt.

Website: www.utonomy.co.uk

Kratos Investments heeft in september 2015 een minderheidsbelang verworven in GTS Thielmann Energietechnik, een onderneming gevestigd te Kassel, Duitsland. De onderneming is gespecialiseerd in het ontwikkelen, bouwen en leveren van installaties voor het filteren, scheiden en verwarmen van aardgas.

Website: www.gts-thielmann.de